Hva skjer på Gym+?


Ny APP for innpassering!
For å forbedre og forenkle adgangen til Gym+ har vi i det siste fått en app for innpassering. Med den trenger du ikke lenger å bruke bånd for å åpne dørene på Gym+. Du som er medlem kan begynne å bruke den allerede idag.
Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen, logge inn med telefon- og fødselsnummer, slå på nett og bluetooth, så kommer du deg inn.
Etter hvert kommer vi til å fjerne adgangsbåndet fra innpassering til fordel for appen, men vi gir nærmere beskjed før vi gjør det.

Her er link til appen iQey i Google Play og Apple Store:

Android: iQey for Android
iPhone: iQey for iPhone

 

Solstudioet flytter ut!
Vår nabo MegaSun flytter ut i disse dager og vi får ta over lokalene. Vi tenker oss at det er perfekt for gruppetimer, for både unge og gamle, spreke og litt mindre spreke. Så nå spør vi dere, hva har dere lyst på for timer? Gi oss en tilbakemelding så kanskje din favorittklasse kommer på skjemaet til høsten!

Etter en lang ventetid kommer vi til å få et nytt rom for knebøy med flere og bedre knebøystativ. I forbindelse med det kommer det også nye speil. Det betyr at det tidvis kan være mye støy, støv og enkelte maskiner som ikke er tilgengelige eller bytter plass. Vi håper dere kan ha overseelse med dette.
Men som et plaster på såret så har vi endret våre åpningstider som gjør at vi får døgnåpent! Du som er medlem kan nå trene alle timer i døgnet, alle dager i året. Dette gjelder selvfølgelig også ytterdøren ut mot Kirkegata.

 

Mvh Jesper, Torgeir, Anders og Espen