gympluss-0185 lien

Medlemsvilkår Trivselsregler Bli medlem Bedrift Min side

 

Som medlem på Gym+ vil du ha mange muligheter for å gjøre din treningsøkt komplett, enten du ønsker kondisjon og styrketrening, liker å trene med en personlig trener eller i en større gruppe utendørs.

Vi har et bredt utvalg av apparater og utstyr. Våre medlemmer skal finne noe som de føler seg trygge med, uansett om det er første gangen du trener på et helsestudio eller om du er en toppidrettsutøver. Alle er velkomne på Gym+.

Vi benytter oss av armbånd med en elektronisk chip istedet for medlemskort. Denne er du som medlem selv ansvarlig for så lenge du er medlem. Med båndet kan du komme deg inn og ut av senteret i åpningstiden og låse skap. Når man melder seg inn vil det være mulig å hente båndene på senteret i bemannet tidsrom.

Er du nysgjerrig, kom innom eller ta kontakt for en uforpliktende samtale - vi er midt i sentrum!

 

Priser medlemskap:

Ordinær:                   299,-/mnd med avtalegiro

Student/honnør:        259,-/mnd med avtalegiro

 

Ved innmelding er det en engangssum på 199,-. Dette inkluderer administrasjonskostnader og adgangsbåndet som du bruker til å komme deg inn på senteret og for å låse skap.

Våre medlemskap har ingen bindingstid!

 gympluss-0233

Korttidsmedlemskap:

Drop-in:                  kr 100

1 uke:                     kr 200*

2 uker:                    kr 250*

1 mnd student:       kr 359*

1 mnd ordinær:        kr 399*

* betaler + kr 100, kun første gang

Oppsigelse av medlemskap

Oppsigelsestiden løper ut påfølgende måned for oppsigelsesmåned og gjøres skriftlig, enten i resepsjonen i bemanningstid eller ved å sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Seniortrening

Trening er viktig uansett alder. Jevnlig trening vil ha en god effekt på forebygging av diabetes, høyt blodtrykk, søvn apne, hjerte- og karsykdommer m.m. Vi ønsker å tilby trening i stille og rolige lokaler der vi vil strekke oss langt for å tilfredsstille den enkeltes behov. Veiledning, oppfølging, treningsprogrammer eller tilrettelegge for sirkeltrening er ting vi kan tilby på forespørsel.